Лидерът на  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Лидерът на  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не аз, Петков е в изолация. Него не го искат

Лидерът на  Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна с членове и симпатизанти на партията в Пазарджик. По-рано някогашният министър председател инспектира и състезателен комплекс. 

Предложеният от Асен Василев бюджет беше безумно слаб. Държавата щеше да катастрофира с него. Благодарение на специалистите ни в Народното събрание се одобри напълно нов бюджет. В него, доколкото е допустимо, защитихме ползите на хората. Защитихме пенсионерите, вероизповеданията, общините, сподели той. 

След постоянно остават учебни заведения, църкви и пътища. Новите ръководещи строшиха даже и издигнатите автомагистрали, тъй като не ги поддържат, добави Борисов. 

Когато ние давахме по 50 лева на пенсионерите, те в действителност бяха 50 лева, тъй като инфлацията беше сред 0% и 1%. Сега и 100 и 200 лева да дадеш на хората, когато инфлацията в магазина е 40%, това няма никакво значение. 

Онзи, който ми пожелаваше да седна на диванчето, беше свален от власт единствено за 6 месеца и той седна на диванчето. Кирил Петков беше свален с парламентарна процедура и с болшинство. Това болшинството съумя да одобри бюджет, да отбрани позицията за Русия и за ветото за РСМ. 

Представяте ли си аз да крещя по лаборатории и жилища депутати и да им приказвам за „ правила “?! Само че дали си приказват за правила. Това е чудовищно пазаруване на гласове! Рекет и пазаруване на депутати. Ако приемем, че един народен представител е определен от към 10 000 души, то с един народен представител се купуват по толкоз гласове, разкри той. 

Ако Теодора Генчовска от Има Такъв Народ е изгонила 70-те съветски дипломати, тогава от „ Продължаваме промяната “ с какво се гордеят?! 

„ Продължаваме промяната “ се хранят от покупко-продажбите с газа. Със личните си медиатори предходната седмица отново продадоха за 1-2 секунди газ. Медиите обаче не са позволени до тази тематика, разяснява Борисов. 

С президента не работим дружно, нито имаме ангажименти. Но Румен Радев няма по какъв начин да не вижда, че от „ смяната “ не направиха нищо, няма по какъв начин да не вижда инфлацията, цените. Говорят единствено имагинерно, че щели да борят корупцията. 

Те не си дават сметка, че постоянно идва Видовден. Това, което правеха на нас, в този момент се случва на тях. И не им го вършим ние, а животът. Затова са толкоз скръбни и зли.

Токът може да се върне на цена от 100 лева Целият запас е български. Имаме рафинерия, която работи с на ниска цена нефт. Да сложат таван на цените.

Много ми е забавно да видя дали тази вечер ще има репортаж връщат ли се по 25 ст. От цената на горивата. Мярката влиза от през днешния ден, а има ли механизъм?! Медиите го представяха като че ли всичко е готово.

10 милиона изчезват от джоба на българите от бензин и нафта. По бензиностанциите са поставили рекламни пана на скъпите горива, с цел да може хората да не виждат цените.

Ще се оправим с цените на горивата, на газа и на тока, махайки медиаторите.

Може да се окаже, че стоим върху злато. Трябва да стартира диалог сред експерти за ресурсите на България от газ. България има залежи на стандартен газ, на шистов газ. Вече има технологии, които не са нездравословни за природата. Така вместо да внасяме и да ни взимат левчетата, ще можем да изнасяме. Когато има произвеждане, има и диверсификация. 

Предстои да забележим дали ще сработят ограниченията на ръководещите за събаряне на цените. Мерките обаче са популистки. Убеден съм, че хлябът няма да поевтинее откакто понижиха Данък добавена стойност.

Така и не разбрахме дали това, което се върти в интернет, е по този начин. Един публицист не попита дали това са те, те да кажат, че не са. На медиите обаче е неразрешено да питат, тъй като било персонален живот. И моето беше персонален живот…

Това са неразрешени тематики за медиите. Те имат по-важна работа-да създадат да наподобява в изолираност. Само че не сме. Кирил Петков е в изолираност, него го смъкнаха с избор на съмнение, приключи Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР